Broschyrer

Här hittar ni bland annat våra broschyrer, prislistor och produktblad som PDF:er. Ni kan antingen välja att titta på dem direkt i webbläsaren eller ladda ner dem. Dem innehåller de flesta produkter i vårt sortiment. Exempelvis brandsäkra dokumentskåp, brandsäkra arkivskåp, S1 skåp, S2 skåp, värdeskåp, säkerhetsskåp, nyckelskåp och mycket mer. Lite längre ner hittar ni några av våra produktblad. Men saknar ni något specifikt, skriv till oss på info@altikon.se så löser vi de.

Vi på Altikon har lång erfarenhet av förvaringsskåp i olika utföranden. Allt ifrån enklare skåp i tunnplåt till tuffa inbrottssäkra skåp. Samt skåp som klarar brand i upp till 120 minuter. Vi arbetar även ständigt med att hitta både förbättringar på befintliga produkter, men även helt nya.  Så tveka inte att kontakta oss och berätta vilken typ av förvaring du är ute efter.

Titta även gärna på vår andra avdelning som är riktad mot vård och omsorg om ni letar vårdutrustning eller liknande. www.standardsystem.se

Nya prislistor !

Vi har tyvärr kommit till den punkten att även våra priser har justerats på grund av dem rådande omständigheterna som sker runt om i världen med råvarumarknaden och frakter. Det kan dock ske prisförändringar något oftare än tidigare på grund av osäkerheten och de förändringar som ständigt sker nu kring material och frakter. Vi hoppas på er förståelse för detta och ett fortsatt gott samarbete. Vi kommer ständigt att kämpa för att pressa priserna så mycket vi kan. Kontakta oss gärna om ni har några frågor. Ladda gärna ner de nya prislistorna genom att klicka på respektive bild och sedan klicka på ikonen med en pil nedåt (syns undertill när PDF är öppen).

Prislista
Arkiv & Förvaring
Prislista
Brand & Säkerhet
Prislista
Nyckelskåp
Prislista
Mappar

Produktblad & Broschyrer

Produktkatalog – Ny kommer inom kort
Allt inom förvaring
Produktblad Arkivskåp, framsida pdf
Produktblad
Arkivskåp
Produktblad Flankskåp - Framsida, pdf
Produktblad
Flankskåp
Produktblad Förvaringsskåp NSO, framsida pdf
Produktblad
Förvaringsskåp med jalusi
Produktblad Förvaringsskåp NCD framsida pdf
Produktblad
Förvaringsskåp med dörr
Produktblad Brandsäkert Arkivskåp AV - framsida, pdf
Produktblad
Brandsäkra arkivskåp AV
Produktblad Brandsäkert Arkivskåp RBA - framsida, pdf
Produktblad
Brandsäkra arkivskåp RBA
Produktblad Brandsäkert Dokumentskåp DS - framsida, dpf
Produktblad
Brandsäkra dokumentskåp DS
Produktblad Brandsäkert Dokumentskåp ES framsida, pdf
Produktblad
Brandsäkra
dokumentskåp
ES
Produktblad nyckelskåp stöldskyddade N - framsida, pdf
Produktblad
Stöldskyddade nyckelskåp
N

Kontakt

Standard System Altikon AB
Teknikvägen 11, 
246 43 Löddeköpinge
Tlf.: 
040-22 83 80
E-post: info@altikon.se

Org.nr: 559008-1294