Om oss & vårt miljö- & kvalitetsarbete

Här hittar du mer information om oss. Vi på Standard System Altikon AB värdesätter den personliga kontakten. Kontakta oss gärna på telefon alternativt e-mail måndag-fredag mellan kl. 08.00-17.00.

 

SÅ TÄNKER VI OM FÖRVARING OCH SÄKERHET

Alternativ

Vi arbetar ständigt med att kunna ge fler alternativ när det gäller förvaring, allt ifrån arkivskåp, flankskåp, hyllskåp till säkerhetsskåp och mycket annat. Vi hjälper till med att ordna rätt inredning till skåpen för att anpassa det så långt det bara går till dem behov som finns.

Kvalitet 

Våra kunder vet av erfarenhet att våra produkter har bra kvalitet och håller under många år. Dessutom letar vi ständigt efter ännu bättre produkter samt har god kontakt med våra leverantörer och deras fabriker. De flesta av våra produkter levereras monterade, vilket innebär att att man snabbt kan komma igång med användningen. Altikon arkivskåp och flankskåp är försedda med anti-tilt, vilket betyder att endast en låda kan öppnas åt gången av säkerhetsskäl.

Dessutom har vi även en kvalitetsdiplomering av Svensk Miljöbas utfärdad av SEE U som är ett kvitto på vårt kvalitetsarbete. Det är ett genomgripande arbete tillsammans med Svensk Kvalitetsbas som är ett kvalitetsledningssystem. Vi hoppas med detta att vi ständigt kan utveckla och förbättra företaget.

Vi har alltid jobbat i denna linje men vill nu visa en tydligare bekräftelse till er att vi jobbar i rätt riktning. Där kunden finns i fokus hela tiden och där vi tar hänsyn till alla aspekter. Samt värderar, omvärderar och förbättrar för att bli en bättre samarbetspartner på alla plan. Längre ner kan du titta på vårt kvalitetsdiplom samt även vårt miljödiplom.

Design

Vi på Standard System Altikon AB tycker att  förhållandet mellan form och funktion är väldigt viktigt, samt att det ska kunna ge en helhet till kunden. När vi utvecklar vårt sortiment, är det viktigt att våra produkter är i linje med design, utveckling och användning. Allt för att ge så bra och kompletta förvaringsmöjligheter som möjligt.

Säkerhet

Dessutom är vi på Standard System Altikon AB specialister på hitta produkter och lösningar inom brandskydd och inbrottsskydd. Vi letar ständigt efter förbättringar och håller oss uppdaterade om förändringar som sker runt om oss och inom branschen. Vi kan ge dig råd om alternativ för att förvara allt ifrån handlingar, värdepapper, dokument och till nycklar, datorer, surfplattor och mycket mer. Allt för att ge den bästa lösningen som följer de krav och önskemål som finns.

Miljö

Våra dokumentskåp är tillverkade av stål som återvinns från fordonsindustrin. Skåpen är konstruerade så att god kvalitet inte behöver kompromissa om miljöomsorg. Och vi arbetar ständigt med att hitta både nya mer miljövänliga produkter men även att pressa våra leverantörer och fabriker att göra mer för miljön. Vi har även en miljödiplomering av Svensk Miljöbas utfärdad av SEE U och den fungerar ungefär som ISO 14 001, men mer anpassad för mindre till medelstora företag.

Vi återanvänder även allt emballage som kommer till oss och som kan fungera till en sändning till. Därför kan våra paket och en del emballage se lite olika ut i färg och form. Men det betyder helt enkelt att vi använt allt som går att använda en gång till. 

Nedan kan du även läsa mer om vårt arbete med miljö- & kvalitet.

Vårt miljö- & Kvalitetsarbete

Ett samlat dokument på vårt miljö- & kvalitetsarbete samt våra ambitioner.

Standard System Altikon AB

040 – 22 83 80
info@altikon.se

Teknikvägen 11
246 43 Löddeköpinge

Per Henriksson

Tel: 040-22 83 80
Mobil: 0708-67 61 91
E-post: phe@altikon.se

Christer Stensson

Tel: 040-22 83 80
Mobil: 0708-85 73 23
E-post: cs@altikon.se

Maria Hasselblad

Tel: 040-22 83 70
Mobil: 0703-89 07 01
E-post: mhe@standardsystem.se

Caroline Matar

Tel: 040-22 83 70
E-post: cm@altikon.se

Kontakt

Standard System Altikon AB
Teknikvägen 11, 
246 43 Löddeköpinge
Tlf.: 
040-22 83 80
E-post: info@altikon.se

Org.nr: 559008-1294