Om oss

Här hittar du mer information om oss. Vi på Standard System Altikon AB värdesätter den personliga kontakten. Kontakta oss gärna på telefon alternativt e-mail måndag-fredag mellan kl. 08.00-17.00.

 

SÅ TÄNKER VI OM FÖRVARING OCH SÄKERHET

Alternativ

Vi arbetar ständigt med att kunna ge fler alternativ när det gäller förvaring, allt ifrån arkivskåp, flankskåp, hyllskåp till säkerhetsskåp och mycket annat. Vi hjälper till med att ordna rätt inredning till skåpen för att anpassa det så långt det bara går till dem behov som finns.

Kvalitet 

Våra kunder vet av erfarenhet att våra produkter har bra kvalitet och håller under många år. Dessutom letar vi ständigt efter ännu bättre produkter samt har god kontakt med våra leverantörer och deras fabriker. Därför ser vi till att de lösningar som tidigare tillhandahölls kan kompletteras med nya, moderna produkter. De flesta av våra produkter levereras monterade, vilket innebär att att man snabbt kan komma igång med användningen. Altikon arkivskåp och flankskåp är försedda med anti-tilt, vilket betyder att endast en låda kan öppnas åt gången av säkerhetsskäl.

Dessutom kommer vi inom kort att starta ett genomgripande arbete med att införa Svensk Kvalitetsbas som är ett kvalitetsledningssystem. Vi hoppas med detta att vi kan utveckla och förbättra företaget. Vi jobbar redan nu i linje med detta men en diplomering bekräftar både för oss och till er kunder att vi jobbar i rätt riktning. Där kunden finns i fokus hela tiden och där vi tar hänsyn till alla aspekter. Samt värderar, omvärderar och förbättrar för att bli en bättre samarbetspartner på alla plan.

Design

Standard System Altikon AB tycker att  förhållandet mellan form och funktion är väldigt viktigt samt att det ska kunna ge en helhet till kunden. När vi utvecklar vårt sortiment, är det viktigt att våra produkter är i linje med design, utveckling, och användning. Allt för att ge så bra och kompletta förvaringsmöjligheter som möjligt.

Säkerhet

Dessutom är vi på Standard System Altikon AB specialister på hitta produkter och lösningar inom brand-och inbrottsskydd. Vi arbetar alltid efter vårt program så att det följer behovet av säkerhet på ett korrekt sätt. Vi kan ge dig råd om alternativ för att förvara handlingar, värdepapper och andra dokument på ett säkert och snyggt sätt. 

Miljö

Våra dokumentskåp är tillverkade av stål som återvinns från fordonsindustrin. Skåpen är konstruerade så att god kvalitet inte behöver kompromissa om miljöomsorg. Och vi arbetar ständigt med att hitta både nya mer miljövänliga produkter men även att pressa våra leverantörer och deras fabriker att göra mer för miljön. Vi har även en miljödiplomering av Svensk Miljöbas utfärdad av SEE U och den fungerar ungefär som ISO 14 001, men mer anpassad för mindre till medelstora företag.

Standard System Altikon AB

040 – 22 83 80
info@altikon.se

Teknikvägen 11
246 43 Löddeköpinge

Per Henriksson

Tel: 040-22 83 80
Mobil: 0708-67 61 91
E-post: phe@altikon.se

Christer Stensson

Tel: 040-22 83 80
Mobil: 0708-85 73 23
E-post: cs@altikon.se

Maria Hasselblad

Tel: 040-22 83 70
Mobil: 0703-89 07 01
E-post: mhe@standardsystem.se

Caroline Matar

Tel: 040-22 83 70
E-post: cm@altikon.se

Kontakt

Standard System Altikon AB
Teknikvägen 11, 
246 43 Löddeköpinge
Tlf.: 
040-22 83 80
E-post: info@altikon.se

Org.nr: 559008-1294