Mobilarkiv

Standard System Altikon specialiserar sig på att utrusta alla typer av kontor med moderna förvarings- och arkiveringslösningar. Vårt mål är att skapa en optimal atmosfär på arbetsplatsen där inredningen ger ett lugnt och trevligt intryck. Våra system, framförallt kompakthyllor, står ut som en produkt som är lätt och enkel att montera. Dessa system är designade för att underlätta hanteringen av dokument och material på arbetsplatser. 

Utförande
Räls av galvaniserat stål för montage på golv alternativt för ingjutning.
Rälshöjd 27 mm, rälsavstånd 1000 – 2700 mm c/c för att erhålla en jämn belastning på golv.

Golv mellan räls av ett laminatgolv av en fuktskyddad skiva med en ljusgrå översida och laminerad undersida vilket ger ökat skydd mot fukt samt är lättstädad och ger bra ljusreflektion. Frontskenor förses med en uppkörningsramp.

Vagnar av lackerad stålplåt med kullagrade stålhjul. Vagnar är av en kraftig ramkonstruktion som monteras ihop med bultförband. Skenor och hjul monteras direkt under hyllgavlar. Alla vagnarna är rattdrivna. Vagnar har gummistopp, distans mellan vagnar är 30 mm.

Hyllställen är av lackerad stålplåt med täckta gavlar samt krysstag.
Max belastning 100 kg/hyllplan samt 300-800 kg/enkelsektion

Färger, hyllställ är lackerad i en bruten vit färg RAL 9010. Vagnar och sockelfront i svart färg (RAL 7035). Dekorfronter ut mot huvudgångar är lackerad i RAL 9010, bruten vit färg.

Kvalitetssäkring: Hyllorna är GS och CE godkända

Kontakt

Standard System Altikon AB
Företagshusvägen 8, 
244 93 Kävlinge
Tlf.: 
040-22 83 80
E-post: info@altikon.se

Org.nr: 559008-1294

Copyright © Standard System Altikon AB. En hemsida av Capace Media.