Mobilarkiv

Våra mobilarkiv är en produkt som är enkel att montera och lätt att använda, vilket underlättar hanteringen av dokument.

Vi på Standard System Altikon jobbar ständigt efter att hitta dem bästa lösningarna inom förvaring och arkivering. Vårt mål är att skapa en optimal atmosfär men även en effektiv och enkel hantering.

Är ni mer ute efter förvaring i skåp så titta gärna vidare på våra arkivskåp i tunnplåt, brandsäkra arkivskåp, brandsäkra dokumentskåp, nyckelskåp och alla andra skåp vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp att hitta rätt info@altikon.se.

Utförande – Mobilarkiv

Räls av galvaniserat stål för montage på golv alternativt för ingjutning.
Rälshöjd 27 mm, rälsavstånd 1000 – 2700 mm c/c för att erhålla en jämn belastning på golv.

Golv mellan räls finns ett laminatgolv med en fuktskyddad skiva som har en ljusgrå översida och laminerad undersida. Vilket ger ökat skydd mot fukt samt är lättstädad och ger bra ljusreflektion. Frontskenor förses med en uppkörningsramp.

Vagnarna är med lackerad stålplåt samt med kullagrade stålhjul. Det är en kraftig ramkonstruktion som monteras ihop med bultförband. Skenor och hjul monteras dessutom direkt under hyllgavlar. Alla vagnarna är rattdrivna och har gummistopp. Samt distansen mellan vagnarna är 30 mm.

Hyllställen är av lackerad stålplåt med täckta gavlar samt krysstag. Max belastning är 100 kg/hyllplan samt 300-800 kg/enkelsektion

Färger, hyllställ är lackerad i en bruten vit färg RAL 9010. Vagnar och sockelfront i svart färg (RAL 7035). Dekorfronter ut mot huvudgångar är lackerad i RAL 9010 som är en bruten vit färg.

Kvalitetssäkring:

Hyllorna är GS och CE godkända

Kontakt

Standard System Altikon AB
Teknikvägen 11, 
246 43 Löddeköpinge
Tlf.: 
040-22 83 80
E-post: info@altikon.se

Org.nr: 559008-1294